Om Magic North

Kirsten Holmen

I 2000 startet Kirsten Holmen reise- og eventselskapet Magic North, med målsetting om å åpne hele Nordkalotten for den litt mer eksklusive klassen av turister og bedrifter.


Det virkelige gjennombruddet for selskapet kom i 2003, da hun vant en kontrakt med Volvo som skulle lansere sin nye modell S60. Holmen regisserte da et spektakulært opplegg over 3 mnd. med et budsjett på over 10 millioner kroner.

Med testkjøring vinterstid til Nordkapp, 30 journalister fra hele verden på slep, og med base ved ishotellet i Alta, fikk ikke bare Magic North en flying start. Kirstens idé om isbarer over hele verden ble også født.

Året etter åpnet Magic North sin første isbar i Svolvær. Siden har Magic North og Magic Ice utviklet seg hånd i hånd, og i dag kan du besøke selskapets magiske isbarer i Reykjavik, Oslo, Bergen, Tromsø og Svolvær.

Hovedformålet for Magic North AS er å skape en uforglemmelig ramme rundt din konferanse. Skreddersøm tilpasset ditt firma med en pakke med alt fra transport, overnatting, aktiviteter og opplevelser, så vel som det kulinariske.

Daglig leder Kirsten Holmen har seks års utdanning fra universitet og høyskole og har cand.mag med fagene internasjonalisering, diplommarkedsføring, mellomfag i statsvitenskap m.m. Kirsten har hatt en rekke ledende stillinger før hun etablerte Magic North, bl.a. som regiondirektør for en reisebyråkjede og som driftsansvarlig hos en turoperatør. Hun er entreprenør og har bedrifter i inn- og utland